foto IrisMijn naam is Iris Hanssens en in juli 2017 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. In 2016 heb ik een half jaar als stagiaire gewerkt bij Logopediepraktijk Rhoon-Slinge.In dit half jaar heb ik het zo naar mijn zin gehad, dat ik er nu kom werken.

Tijdens de opleiding heb ik werkervaring opgedaan met kinderen in het regulier onderwijs, op het SBO en in de vrije vestiging. Daarnaast heb ik mijn afstudeerstage gedaan bij een instelling voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Deze diversiteit heeft ervoor gezorgd dat ik flexibel ben en met verschillende doelgroepen kan werken. 

Mijn affiniteit ligt bij het werken met kinderen. Ik vind het mooi om te zien hoe logopedie voor hen echt een verschil kan maken in het dagelijks leven. Naast het gericht werken aan een logopedische stoornis, vind ik het belangrijk om te kijken hoe iemand op het gebied van participatie weer mee kan doen. Als een kind bijvoorbeeld niet volledig mee kan komen op school, kan logopedische behandeling hier verandering in brengen. Het geeft mij voldoening om hieraan bij te dragen. 

In de toekomst zal ik nascholing volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen logopedie en mij te verdiepen in bepaalde vakgebieden. 

Met veel plezier ga ik aan de slag als logopedist bij Logopediepraktijk Rhoon-Slinge.