Ik ben Anna Bugter-van Eijk, in juli 2010 ben ik afgestudeerd als logopediste. Sinds augustus 2010 werkte ik samen met Esther in een vrijgevestigde praktijk te Kralingen.AnnaByKell-20-300x200

In maart 2011 zijn wij als zelfstandig logopedisten in de vorm van een maatschap begonnen in de gemeente Albrandswaard. Tegenwoordig hebben wij meerdere locaties. Naast Rhoon zijn wij ook gevestigd in Pendrecht (Slinge).

Tijdens mijn stages in verschillende instellingen heb ik veel ervaring opgedaan met logopedische problematiek op alle gebieden. Zo heb ik kinderen, jongeren en volwassenen behandeld die als gevolg van een ziekte, ongeval of aandoening te maken hebben gekregen met beperkingen in hun communicatief functioneren. Deze beperkingen kunnen zich uiten in de spraak, taal en/of stem.

Sinds September 2012 ben ik gespecialiseerd in preverbale logopedie dit is logopedie voor kinderen van 0 tot 2 jaar met eet- en drinkproblemen. Ik vind dit dan ook een heel leuke en uitdagende doelgroep. Ook heb ik o.a. de cursussen Communicatieve Taaltherapie en Logopedie bij Downsyndroom afgerond. Hiernaast ben ik naar diverse symposia en congressen geweest. Sinds 2011 ben ik tevens DTL gecertificeerd.

De afwisseling van de diverse werkgebieden en doelgroepen (baby’s, kinderen en volwassenen) vind ik erg leerzaam. Het werken met kinderen ervaar ik als ongedwongen, spontaan en gezellig. Variatie en creativiteit in de behandelingen is hierbij belangrijk en vraagt om de nodige flexibiliteit. Ik vind het fijn als kinderen met plezier naar logopedie komen en het niet zien als moeten. Als een kind plezier heeft, heb ik dat ook. Ik benader kinderen op een losse wijze, maar wel consequent. Naar mijn mening wordt op die manier het meeste bereikt.

Het geeft mij voldoening om zowel kinderen als volwassenen te helpen en een positieve bijdrage te kunnen leveren in hun leven. Ik geniet dan ook elke dag van mijn werk als logopediste!